Nieuwe bestemming Watertoren: ondertekening overeenkomst gepland in juli 2011

WatertorenZoveel8In januari 2011 begon de tweede ronde van de ‘Selectieprocedure herbestemming watertoren.

Vanaf de publicatie op 13 oktober 2010 kon men zich, met exploitabele ontwikkelingsplannen voor de markante blikvanger aan het Heuveloord, melden bij, gemeentelijk gebieds-manager Rotsoord e.o,  P.M. van Sluijs van het Projectmanagement-bureau, afdeling watertoren.

Die aanmeldingen, waarvoor de deadline op 3 januari 2011 lag, dienden te voldoen aan de criteria van de “Selectieleidraad Herbestemming Watertoren Heuveloord

Op 12/1 mailde Pieter van Sluijs, gebiedsmanager Rotsoord: “De selectieprocedure staat beschreven in de selectieleidraad, daarin staat onder andere de procedure uitgelegd en de beoogde planning. In paragraaf 3.4 staat – en daar mogen de deelnemers op rekenen – dat
de gemeente Utrecht alle aanmeldingen vertrouwelijk zal behandelen. Ik doe in
dat licht geen mededelingen over het aantal aanmeldingen, de aanmelders of de leden van de beoordelingscommissie” .
Op 3 februari meldden Zecc Architecten Utrecht (-expertise o.a.: Watertoren Soest; zie ook hier en hier-) via Twitter (@ZeccArchitecten): “ We zijn door in de volgende ronde voor de van de watertoren op Rotsoord!”

Ondertussen ontstaan er in Overvecht eveneens plannetjes voor een herbestemming van de watertoren aldaar (Neckardreef). Naar aanleiding daarvan twitterde de gemeentelijke wijkmanager voor Overvecht, Bart Andriessen (@), op 1 februari: daar” (bij Watertoren Heuveloord -red.) “waren 26 inzendingen op prijsvraag; hier” (bij Watertoren Neckardreef -red.) “nog in brainstormfase maar we kijken er naar, al is toren wel anders”… (Met de aantekening dat elke inzender op de prijsvraag voor Watertoren Heuveloord desgewenst meerdere plannen mocht indienen.)

Hieronder staat een tijdschema van de beoogde planning van de selectieprocedure voor Watertoren Heubeloord. (Met uitzondering van de voorbije fase tussen 13/10/2010 en 3/1/2011) De data en tijden bij de punten tot en met 4.5 zijn hard, de andere data en tijden zijn indicatief.

 WaterentorenTed

 

4.3

Deadline indienen van aanmeldingen

3 januari 2011  

4.5

Beoordeling

januari 2011

4.6

Mededeling uitslag

januari 2011 

  

Einde beroepstermijn 

15 februari 2011 

  

Werkzaamheden ;gunningsfase; planning; indicatie; uitnodiging tot inschrijving; offerteaanvraag beschikbaar 

maart 2011 

  

Uiterste datum voor het stellen van nadere vragen 

april 2011 

  

Nota van Inlichtingen beschikbaar 

april 2011 

  

Uiterste datum voor het indienen van inschrijvingen 

mei 2011 

  

Beoordeling 

mei 2011 

  

Mededeling uitslag 

juni 2011 

  

Einde beroepstermijn 

juli 2011 

  

Verificatiebespreking 

juli 2011 

  

Ondertekening overeenkomst 

juli 2011 

 

 

    

Normal 0 21

Deze maand is de tweede ronde bezig van de ‘Selectieprocedure herbestemming watertoren’. Vanaf de publicatie op 13 oktober 2010 kon men zich, met exploitabele ontwikkelingsplannen voor de markante blikvanger aan het Heuveloord, melden bij, gemeentelijk gebiedsmanager Rotsoord e.o,  P.M. van Sluijs van het Projectmanagementbureau, afdeling watertoren. Die aanmeldingen, waarvoor de deadline op 3 januari 2011 lag, dienden te voldoen aan de criteria van de “Selectieleidraad Herbestemming Watertoren Heuveloord” 

 

Planning
Hieronder staat een tijdschema van de beoogde planning van de selectieprocedure. (Met uitzondering van de voorbije fase tussen 13/10/2010 en 3/1/2011) De data en tijden bij de punten tot en met 4.5 zijn hard, de andere data en tijden zijn indicatief.

 

 

4.3

Deadline indienen van aanmeldingen

3 januari 2011  

4.5

Beoordeling

januari 2011

 

4.6

 

Mededeling uitslag

 

januari 2011

 

  

Einde beroepstermijn 

februari 2011 

  

Werkzaamheden ;gunningsfase; planning;  indicatie
uitnodiging tot inschrijving; offerteaanvraag beschikbaar 

maart 2011 

  

Uiterste datum voor het stellen van nadere vragen 

april 2011

 

  

Nota van Inlichtingen beschikbaar

 

april 2011

 

  

Uiterste datum voor het indienen van inschrijvingen 

mei 2011

 

  

Beoordeling

 

mei 2011

 

  

Mededeling uitslag

 

juni 2011

 

  

Einde beroepstermijn 

juli 2011 

  

Verificatiebespreking 

juli 2011

 

  

Ondertekening overeenkomst

 

juli 2011

 

  

  

  

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten