27 jaar, 50 km te hard; 0 rijbewijzen over

WaterliniewegDe politie heeft dinsdagavond een man aangehouden omdat hij met ruim 50 km/u te hard over de Waterlinieweg reed. 
Tijdens de surveillance zagen agenten in een onopvallende videoauto een bestuurder rond 19.55 uur met hoge snelheid over de Waterlinieweg rijden. De snelheid van de auto werd gemeten en de bestuurder kreeg een stopteken. De 27-jarige man uit Utrecht reed met ruim 50 km/u te hard over de Waterlinieweg. De Utrechter kon zijn rijbewijs direct inleveren.

 

Rooddoorlopen ogen op het Ledig Erf
Op het Ledig Erf heeft de politie in de nacht van dinsdag 11 op woensdag 12 januari een man aangehouden omdat hij onder invloed in zijn auto reed.
Tijdens de surveillance zagen agenten omstreeks 01.40 uur op het Ledig Erf een bestuurder zijn auto parkeren. De agenten stopten naast de auto van de man en zagen dat hij rooddoorlopen ogen had. De agenten gaven de man aan dat hij uit de auto moest komen om een blaastest af te leggen. Hieruit bleek dat de 39-jarige man uit Loenersloot te veel gedronken had. Hij werd aangehouden en meegenomen naar het bureau. Op het bureau wees de
ademanalyse 625 ug/l uit. Hij moest zijn rijbewijs inleveren en werd met een proces-verbaal naar huis gestuurd.

 

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten