Zonnig mysterieus op Rotsoord (9/1)

 

Deze foto van een spiedende acteur (of was het een deelnemer?*) in het heldere winterzonnetje, tijdens de theatrale raadselspeurtocht in het kader van Tweede Rotsoord Mysterie (9 januari j.l.),  waren we, ten onrechte, vergeten te plaatsen. Bij deze dan.
(*Weet U het? Mail dan s.v.p. redactieaanzet@yahoo.com)

A_RotsoordMysterieActeurDeelnemer

A_NieuwRotsoord9Jan2011Gelezen op nieuwrotsoord.nl:
“Nieuwjaarsduik – culturele zondag 9 januari 2011 Wat was het weer een leuke dag! Met voor het eerst in weken weer een prachtig zonnetje boven Hoograven was het op Rotsoord tijdens de culturele zondag erg goed toeven. Lekkere hapjes van chef Gustavo Barios, het spannende tweede Rotsoord mysterie rondom Joost Keer en Marieke van Oort werd door de kinderen opgelost, er werden tegels beschildert bij Pastoe en er was een spannende rondgang voor volwassenen.
Er was live muziek van de Sjampetters, kaartlezen, massage en voorspellingen, theatrale operazang en als sluitstuk een op houtvuur verwarmde mobiele hot-tub van Outdoor Friesland die ons de gelegenheid gaf een heuse Nieuwjaarsduik te nemen in de boomgaard. Voor herhaling vatbaar in 2012, snel alvast inschrijven: beperkte plaats in de hot-tub!”

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten