Cuby + Blizzards in Tivoli de Helling gemist? Drie nummers uit concert al op YouTube

CubyLiveTivoli2Hulde aan Merlijn 1969, want luttele uren na het middagconcert van Drentse bluesband Cuby + Blizzards in Tivoli de Helling (9/1) heeft deze Merlijn alweer drie nummers daaruit geupload naar YouTube! De oudgediende heren traden aan met Erwin Java (i.p.v. Eelco Gelling) op gitaar én met een blazerssectie. Op YouTube staan nu (met behoorlijke geluidskwaliteit) de krakers:  “Appleknockers Flophouse“, “Ramblin’ On My Mind” en “Distant Smile“. Live op de Helling dus.

Appleknockers flophouse

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten