Cuby & Blizzards deden zondagmiddag 9/1 Tivoli de Helling aan

HarryMuskee1968CubyBlizzardsDe in de 60ties opgerichte nederbluesband Cuby + Blizzards o.l.v. Harry Muskee (69) deed zondagmiddag 9/1 Tivoli de Helling aan voor een concert voor oude en jonge knarren. (Zie zeer duidelijke twitterfoto)

“Blues-o-saurus van Nederland. Middagoptreden in Tivoli. Anders missen ze het avondeten”, twitterde een fan; “Drents cultureel erfgoed“, een andere. Cuby‘, dat ooit Herman Brood als pianist in de gelederen had en met o.a. Van Morrison en Alexis Korner heeft opgetreden, bracht in 2009 nog een nieuwe CD uit: Cat’s Lost. Vorig jaar kwam ‘Cuby’ ook nog eens in het nieuws omdat hun allergrootste hit, Windows of My Eyes‘ uit 1968 (zie ook: hier), was opgenomen in de soundtrack van de redelijk succesvolle film The American van Anton Corbijn (met o.a. George Clooney en Thekla Reuten).
(Zie ook: Drie nummers uit Tivoli-concert al op YouTube)

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten