Da Costa blij & saamhorig op één verdieping in géén ‘nood’gebouw

PagelaanSleutelgatKinderenOmdat ie zo leuk is: nòg een foto van (vlak voor) het openingspektakel van het nieuwe tijdelijke onderkomen van o.a.de  Da Costa-school aan de Pagelaan: gluren door het ‘sleutelgat’ van het (toen nog) ingepakte gebouw. Leerlingen en -krachten hoeven niet meer trappie op, trappie af, zoals in de Duurstedelaan, want ze zitten nu gezellig op één verdieping. (Foto en verslag hieronder zijn afkomstig van de Da Costa-website )

“Prachtig ‘noodgebouw’ geopend!
Op de maandag (3/1) en dinsdag (4/1) voor de opening van onze mooie ‘nood’schoolgebouw, zijn leerkrachten, medewerkers en wat ouders en leerlingen van de Da Costaschool HEEL HEEL HEEL ERG HARD bezig geweest om alle dozen uit te pakken, klassen/gangen/bibliotheek in te richten, kasten, tafels en krukken in elkaar te zetten en ALLES  schoon te maken. Een flinke klus waarbij het een race tegen de klok was om alles af te krijgen voor de opening…..

En het lukte!! Op woensdag, 5 januari werd door  wethouder Jeroen Kreijkamp het prachtige, tijdelijk, gebouw van de Bredeschool Hoograven geopend. Tijdens deze opening werd door de kinderen een raplied gezongen en honderden ballonnen de lucht in gelaten. Via een blik door de kinderen gemaakte sleutelgaten konden de kinderen en ouders het nieuwe gebouw al voor een klein deel bewonderen en na de officiële opening in zijn geheel. Wat waren de vele reacties van ouders en kinderen en ook de leerkrachten zelf leuk. Nu met z’n allen op dezelfde verdieping geeft een groot saamhorigheidsgevoel, maar is ook heel handig én  ERG gezellig. Dat is nog eens een goed begin van het nieuwe jaar!”

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten