Autokraak op Goylaan. Autospiegelvandaal op Hondrug

AutoleegTegenKraakEen man werd in de nacht van zondag op maandag 2/3 jan. aangehouden, nadat hij had geprobeerd in te breken* in een auto op de ’t Goylaan. Cameratoezicht zag rond 03.05 uur een man aan een autoportier rommelen op ’t Goylaan. Toen de agenten ter plaatse kwamen, liep de 46-jarige man uit Utrecht richting de Constant Erzeijstraat en ze hielden hem aan. De man werd ingesloten en tegen hem is proces-verbaal opgemaakt.
Een paar honderd meter verderop kreeg een man zondag een proces-verbaal na het vernielen van autospiegels.De politie kreeg omstreeks 18.25 uur de melding dat op de Hondsrug (Lunetten) een persoon met een voorwerp tegen autospiegels aan het slaan was. Dankzij dappere getuigen, die achter de man aangelopen zijn, kon de politie de 51-jarige man uit Utrecht aanhouden. Tegen de man werd proces-verbaal opgemaakt.

(*Op de Bernadottelaan in Kanaleneiland werd zondagavond eveneens een auto gekraakt; daar werden na een achtervolging, drie van de vier verdachten, jongetjes van 15 tot 17,  in de kraag gevat.)

Babbeltruc
Niet in onze wijk gebeurd,  maar op 2/1 in Overvecht, de helaas universele babbeltruc, waarvan vooral ( goedgelovige en gastvrije) ouderen  slachtoffer worden. Zondagavond rond 18.30 uur ging een  man van 79 boodschappen doen in de buurt van zijn woning aan de Vulcanusdreef. Hij werd aangesproken door een onbekende vrouw, die zei zich te vervelen. De vrouw ging mee boodschappen doen en is daarna met de man zijn woning in gegaan om nog een kopje koffie te drinken. Toen de vrouw vertrokken was, bleek de portemonnee van de man verdwenen te zijn…
(Tips tegen sluwe babbeltrucs: klik hier.)

 

 

 

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten