Marcuskerk: vieringen rond de Kerst

Vieringen rond de kerst in de Marcuskerk, Wijnesteinlaan 2:
Kerstavond 22.00 uur. Voorganger is ds Hans Koops en muzikale medewerking wordt verleend door Willem-Jan Cevaal, orgel en de Marcuscantorij o.l.v. Karel Demoet. 

Eerste kerstdag 10.00 uur: Feestelijke dienst met als thema ‘Woord dat ons aanspreekt in de morgen’ Voorganger is ds. Hans Koops. Medewerking wordt verleend door een koperkwartet en Willem Jan Cevaal, orgel. Verder de Marcuscantorij o.l.v. Karel Demoet en ook kinderen zullen een aandeel hebben
Eerste kerstdag 14.00 uur:
kinderkerstfeest m.m.v. Karel Demoet en Annemieke Schuur, piano en orgel, Marieta Warners, dwarsfluit en veel kinderen.

Taizevieringen: Ook al zijn de Kerstdagen straks weer voorbij, de Kersttijd duurt officieel nog tot 6 januari, Driekoningen. En dit jaar mogen we deze periode deels vieren samen met ruim 80 jongeren uit heel Europa (en wellicht daarbuiten). Op 29, 30 en 31 december is er elke morgen  om 8.30 uur een Taize-viering in de Marcuskerk. Op 1 januari wordt dit morgengebed om 11.00 uur gehouden en dat is dan tevens de afsluiting van het gastkerkschap. U bent van harte uitgenodigd om ook aan deze vieringen mee te doen.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten