Taizé Commisie Marcuskerk zoekt gastgezinnen (28/12 t/m 1/1)

marcuskerSneeuwDe Marcuskerk (Wijnesteinlaan 2 Hoograven) is dit jaar gastkerk voor de Europese Jongeren Ontmoeting van Taizé die dit jaar in Rotterdam is. (Zie ook  hier) De Marcuskerk vangt  85 jongeren op uit heel Europa. Voor meer informatie over het gehele evenement kunt u terecht op www.taizeinnederland.nl voor informatie over onze participatie kunt u terecht op www.marcuskerk.nl

marcuskerk 200De Taizé commisie zoekt nog  naar gastgezinnen die hoogstens 10 minuten bij de Marcuskerk vandaan wonen. Er wordt niet verwacht dat de gastgezinnen kerkelijk betrokken zijn. “We zouden het juist heel leuk vinden als ook niet kerkelijk betrokken ouders hun huizen zouden willen open stellen voor een aantal jongeren”.

Wat word er van de gastgezinnen verwacht?
Dat ze

  • 28 december t/m 1 januari beschikbaar zijn
  • 2m2 per gast hebben (de gasten hebben zelf een matje en slaapzak bij zich)
  • elke dag een ontbijt verschaffen aan de gasten
  • elke dag ervoor zorgen dat de gasten om 8.30 uur bij de Marcuskerk zijn en om +/- 22 uur weer bij de Marcuskerk worden opgehaald.
  • dat ze geintereseerd zijn in jongeren en graag een gesprek met hen aan gaan.

(“Wij zijn ook nog op zoek naar vrijwilligers die ons die week (28 dec. t/m 1 jan.) willen helpen met allerlei activiteiten. Een overzicht hiervan is (klik) hier te vinden”)

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten