Man met inbrekerswerktuig schijnt met zaklamp in auto Vronesteinlaan

Op zaterdagochtend 18/12 heeft de politie na een melding van een verdachte situatie een man aangehouden. Rond 06.27 uur kreeg de politie de melding dat een man met een zaklamp in een auto aan het schijnen was op de Vronesteinlaan. De man werd echter gestoord en reed vervolgens weg. Agenten zagen de auto rijden op de Constant Erzeijstraat. De bestuurder reed hard, sorteerde verkeerd voor en reed tweemaal door rood. De 21-jarige man uit Utrecht werd hierop staande gehouden en bleek gesignaleerd te staan. Tevens werd in de auto inbrekerswerktuig aangetroffen. Hij werd aangehouden en ingesloten voor verhoor. De eveneens 21-jarige bijrijder uit Utrecht kon geen legitimatie tonen, tegen hem is proces-verbaal opgemaakt.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten