Glühwein, poffertjes en verhalen op Dickensiaans Nieuw Rotsoord

nr19eeeuwsemeisjesHet is bijna Kerstmis, dus gaat kinderboerderij Nieuw Rotsoord zondag 19 december (vanaf 13.00u) weer terug in de tijd. Op het terrein van Nieuw Rotsoord herleven dan traditiegetrouw de tijden van Charles Dickens. De kinderboerderij is omgebouwd tot een 19e-eeuws stadje en de medewerkers lopen er rond in Victoriaanse kledij. In de kerststal vermaakt een verhalenverteller de kinderen, als die tenminste niet al druk zijn met het maken van hun eigen kerststukje. Een dixielandband verhoogt de winterse feestvreugde met vrolijke muziek, en wie honger heeft kan zich tegoed doen aan een lekkere kop erwtensoep, warme wafels of een portie poffertjes. En is er natuurlijk volop warme chocolademelk en – voor de oudere bezoekers – glühwein.

Iedereen met een goed humeur is op zondag 19 december van 13.00 tot 16.00 uur van harte welkom op Nieuw Rotsoord, Briljantlaan 101 in Utrecht.

(Overigens doet men bij Winkelcentrum Hart van Hoograven op 17 en 18 december ook al zijn best om in Dickensiaanse kerstsferen te geraken; zie hier)

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten