De Bingo is de langstlopende activiteit (30 jaar!) in Buurthuis Ravelijn

Bingo“De Bingo is de langstlopende activiteit (30 jaar!) in Buurthuis Ravelijn (Hooft Graaflandstraat 2a) en het is misschien leuk daar is een item over te maken. Er is een echtpaar bij betrokken dat voor deze activiteit de Gouden Domtoren heeft gekregen”, meldt bingo-contactpersoon Nicolien Vink (die dit jaar zelf ook een Gouden Dommetje verdiende; zie hier  & hier  -red.)
“Wij spelen Bingo in Buurthuis Ravelijn, Hooft Graaflandstraat 2a, iedere 1e donderdag van de maand (dus a.s. donderdag 6 januari weer), we beginnen om 13.30 uur, een bingokaart kost 30 cent. Koffie/thee is gratis met wat lekkers erbij. We eindigen altijd met een gratis ronde waar we gaan voor de Hoofdprijs!”

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten