Club Fit 4 Utrecht: leuk sporten tegen overgewicht bij kinderen

dikKindGymzaalLIngestraatHeeft uw kind overgewicht? Wilt u hem of haar helpen een gezonde leefstijl aan te nemen? Dan kunt u vanaf februari 2011 meedoen aan de nieuwe groepen van Club Fit 4 Utrecht. Club Fit 4 Utrecht is een sportief, leerzaam en leuk programma voor kinderen en jongeren van 4 tot en met 16 jaar die enkele kilo’s te zwaar zijn. Het doel is om uw kind te stimuleren tot meer beweging. U krijgt les over gezonde voeding. Het project duurt twaalf weken. Opgeven kan tot 14 januari via www.aveant.nl/clubfit.
De kosten voor deelname bedragen € 35 per persoon. U-pashouders betalen € 15 .

Uw kind gaat wekelijks, onder leiding van een sportdocent, een uur lang ervaren hoe leuk sport en bewegen is. Een pedagoge en diëtiste geven u in die periode vier keer informatie over het stimuleren van het kind om gezonder te leven. Ook krijgt u nuttige tips over gezonde voeding.

ClubFit4UtrechtClub Fit 4 Utrecht is een gemeentelijk project. GG&GD Utrecht heeft de stichting Sportservice Midden Nederland gevraagd de projectleiding te doen. Serviceorganisatie Aveant is verantwoordelijk voor de inschrijvingen.

De sportlessen van Club Fit 4 Utrecht voor 4 tot 12 jarigen zullen op maandagen in gymzaal Lingestraat 2 in Rivierenwijk*  (-*hoewel Aveant deze straat in ‘Hoograven’ situeert-) plaats vinden (en op andere dagen elders in Utrecht). Aanmelden kan hier.
De locaties van sportlessen van Club Fit 4 Utrecht voor 13 tot 16 jarigen zijn nog niet bekend. Je kunt je wel alvast aanmelden voor de cursus

 

Op www.aveant.nl/clubfit is meer informatie te vinden over het programma en staat de inschrijfprocedure uitgelegd. De kosten voor deelname bedragen 35 euro per persoon. U-pashouders betalen 15 euro. De lessen beginnen in februari. U kunt zich aanmelden tot 14 januari. Voor meer informatie kunnen belangstellenden contact opnemen met Marijn van de Meulengraaf, telefoon: 030-7513863 (maandag tot en met donderdag) of e-mail: marijn.van.de.meulengraaf@sportservicemiddennederland.nl.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten