De Ariënsschool gaat verhuizen (naar de Pagelaan)

AriensschoolVerhuistVanaf woensdag 5 januari krijgen de kinderen van de Ariënsschool les in een nieuw onderkomen.
Ruim 50 jaar was de Ariënsschool gesitueerd in het oude pand aan de Duurstedelaan 24. Al die jaren heeft het gebouw gediend als een fijne, vertrouwde en veilige leerplek voor veel kinderen uit de wijk.

Menigeen  kent vast en zeker het beeld van ‘de dansende meisjes’, dat op het schoolplein staat. Ook deze meisjes verhuizen mee naar de nieuwe locatie, waar ze een mooi plekje zullen krijgen. De nieuwe locatie aan de Pagelaan is slechts van tijdelijke aard.

Over twee jaar is het nieuwe gebouw aan de Duurstedelaan klaar en zal de Ariënsschool deel uit gaan maken van ‘De Brede School Hoograven Zuid’. Drie verschillende scholen (Da Costa, Hoge Raven en Ariëns) in één gebouw, die elk hun eigen identiteit behouden.

Op woensdag 5 januari is er een feestelijke opening om 08.30 uur met kinderen, ouders en leerkrachten op het plein aan de Pagelaan.

AriensschoolDansendeMeisjes

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten