Brand(stichting?) in woning Linschotensingel (13/12)

LinschotensingelMaandagmiddag (13/12) ontstond brand in een huis aan de Linschotensingel. Uit eerste onderzoek is gebleken dat er sprake is van brandstichting. De politie zoekt getuigen

Getuigen belden omstreeks 15.30 uur naar de politie omdat men zag dat er rook uit een woning aan de Linschotensingel kwam. Agenten en brandweer gingen ter plaatse en constateerden dat er veel rook uit het huis kwam. De brandweer heeft de brand geblust. Er waren geen mensen in het huis aanwezig. De 55-jarige bewoner kwam niet veel later bij zijn huis aan.
Uit een eerste onderzoek is gebleken dat er mogelijk sprake is van brandstichting. De politie is een onderzoek gestart en wil in contact komen met getuige(n). Heeft u informatie, belt u dan met de politie van het district Utrecht stad, tel.: 0900 – 88 44.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten