Het kan niet op: wederom prijs voor Dierenweide Nieuw Rotsoord

NREntreeDier_tuinBlokker prijst Nieuw Rotsoordblokker
Kinderboerderij Nieuw Rotsoord mag opnieuw een gulle gift tegemoet zien. Kreeg de organisatie onlangs nog de eerste prijs voor de beste vrijwilligersorganisatie in Utrecht, nu is het de firma Blokker die Nieuw Rotsoord laat juichen. Het warenhuisconcern vroeg zijn filialen een project voor te dragen voor een gulle kerstgift. Het filiaal aan het Smaragdplein in Utrecht wist Nieuw Rotsoord zo aanstekelijk aan te prijzen, dat het vrijdag om 18.00 uur in de winkel aan het Smaragdplein feestelijk een cheque van € 1000,- overhandigt aan de vertegenwoordigers van de kinderboerderij. Nieuw Rotsoord is buitengewoon blij met de gulle gift, waarmee de kinderboerderij haar activiteiten nog verder kan uitbreiden.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten