Laf groepsgeweld op de ’t Goylaan (4/12); getuigen gezocht

politie-0900-8844-meld-misdaad-anoniemgoyln-bordjeZaterdagavond 4 december vond omstreeks 21.00 uur op ’t Goylaan een mishandeling plaats vergezeld van een diefstal. Daarbij werd een 25-jarige Utrechter belaagd door een groep van circa zeven jongens. De politie is op zoek naar getuigen van dit voorval.

Het slachtoffer deed pas twee dagen later aangifte.

De groep lafbekken stond bij een bushalte toen hij langsfietste. Daarbij werd hij bekogeld met sneeuwballen. De Utrechter stopte. Over en weer werd gescholden. Vervolgens begonnen de jongens tegen zijn fiets te trappen. Daarop reed hij door richting de Constant Erzeijstraat.

Een tegemoetkomende bejaarde man in een scootmobiel werd vervolgens ook bekogeld met sneeuwballen. De Utrechter kon dat niet aanzien, keerde zijn fiets en nam het voor de man op, waarna deze kon verder rijden. Vervolgens keerden de jongens zich opnieuw tegen hem. Ze mishandelden hem en trapten zijn fiets in elkaar. Later miste hij zijn mp3-speler. Vermoedelijk is deze tijdens de mishandeling gestolen.

De groep jongens was in de leeftijd van 16 tot 18 jaar. Allen hebben een lichtgetinte huidskleur, kort donker haar en ze droegen donkere kleding. Eén van hen had een opvallend signalement: hij droeg een zwarte driekwart jas van het merk Nickelson. Hij had opvallende acné in zijn gezicht, vooral op zijn wangen.

Een vrouw op de fiets moet de mishandeling hebben gezien. De politie verzoekt de vrouw zich te melden als getuige. Ook de man in de scootmobiel heeft zich nog niet gemeld bij de politie. Verder verzoekt de politie andere getuigen om contact op te nemen met het district Utrecht stad: 0900 – 8844.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten