Dierenweide Nieuw Rotsoord trots op Vrijwilligersprijs 2010

NRwinnaar Vrijwilligersprijs 2010 - foto Vrijwilligerscentrale UtrechtVlak voor het  jaarlijkse kerstfeest in Dickensiaanse sferen (zondag 19 december, vanaf 13.00 uur) heeft Dierenweide Nieuw Rotsoord nog iets anders te vieren. Want op dinsdag 7 december ontvingen enkele medewerkers van Nieuw Rotsoord, uit handen van locoburgemeester Kreijkamp in het Spoorwegmuseum, de Utrechtse Vrijwilligersprijs 2010.

Zie voor méér informatie de volgende sites: Nieuw Rotsoord (klik op blokje ‘nieuws’) & vwcutrecht.nl & DNU.nu De Nieuw Utrechter

(Op de foto: kleine delegatie van tientallen Kinderboerderij-vrijwilligers en -stagiairs. Van links naar rechts: Henk Zijderveld, Sara Jacobs, Angelique Jacobs (beheerster), Patricia de Nijs, Hanneke de Reus en Emma Struis)

 

Nieuw Rotsoord-vrijwilligster Hanneke: “Het was een groots opgezette prijsuitreiking in het Spoorwegmuseum, met de loco-burgemeester. Er waren zes genomineerde instanties, waaronder dus NR. Tatarataaa: wij hebben dus de 1e prijs gewonnen! Die bestond uit een geldbedrag (€ 1500), een kunstwerk, fles wijn, paraplu, een enorme bos bloemen, en nog meer dingen. Een mooie opsteker voor de wijk, omdat het thema ook was: welke vrijwilligersinstantie betekent in meerdere opzichten iets voor de wijk!”

nrmaagdelijkwit

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten