‘Binnen drie weken’ alsnog noodbrug ter vervanging van de Oranjebrug

IMG_9131Bewoners van Rivierenwijk hebben succes geboekt met hun (handtekeningen)actie ter ondersteuning van hun eis voor een tijdelijke oplossing voor fietsers en voetgangers als alternatief voor de Oranjebrug (verbinding Waalstraat en Jutfaseweg naar de Diamantweg v.v.) Deze oeververbinding over de Vaartse Rijn wordt vanaf 24/11 opgeknapt. De renovatiewerkzaamheden duren tot maart 2011.
De gemeente legt binnen drie weken een noodbrug aan.  Dat betekent dus drie weken ongemak, maar toch komt de gemeente tegemoet aan de wens van veel bewoners van de Rivierenwijk, die anders een grote omweg zouden moeten maken om bij het winkelcentrum aan het Smaragdplein te komen. Eerder schoot het college een tijdelijke brug nog af omdat er geen plaats voor zou zijn.
Zie: het bericht van de gemeente.

(Zie ook hier & hier & hier)

.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten