Wordt Hoogravense Hazel Hardijzer Home Baking Queen?

Hazel_Hardijzercookiecottage_cupcakes

Onderneemster Hazel Hardijzer uit Hoograven strijdt voor haar ambitie; Home Baking Queen worden. Zij doet mee aan de Unique Ambition Challenge en kan daarmee 50.000 euro winnen. “Als ik win, kan ik eindelijk mijn ambitie waarmaken. Mijn baan opzeggen en mijn webshop met Engelse en Amerikaanse bakingrediënten openen én een home baking kookboek schrijven.”

Ambitie challenge
Maar winnen gaat niet vanzelf, om een kans te maken op de prijs zijn zoveel mogelijk stemmen nodig. De ambities met de meeste stemmen op 5 december komen in de ambitie top 10 waaruit een jury er drie kiest. Die drie mogen zich voor de jury presenteren á la ‘Dragon’s Den’ (BBC-tv-programma). “Presenteren zoals bij Dragon’s Den, heb ik al eens gedaan tijdens de business course van de Utrechtse Ondernemersacademie, toen werd ik tweede. Het zou fantastisch zijn als ik nu zo ver kom, dat ik mijn ambitie mag presenteren én winnen natuurlijk!” Stemmen kan via www.cookiecottage.nl of via de website van de Unique Challenge Award.

Bakken en bloggen
Ook zonder deze challenge doet zij er al alles aan om haar ambitie waarheid te laten worden. Naast haar fulltime baan, houdt zij een blog bij en schrijft zij over haar bakervaringen en recepten. “De trend is dat we steeds meer zelf thuis gaan bakken. Door cupcakes en high teas zijn we steeds meer op het buitenland georiënteerd. Het is alleen jammer dat je voor veel authentieke recepten net niet het juiste product kan vinden, of stad en land moet aflopen. Met het openen van de webshop hoop ik daar een oplossing voor te bieden.”

  cookiecottage_logoHome baking
Met een Engelse ‘home baking’ moeder is het bakken haar met de paplepel ingegoten. “Daar deed ik tot een paar jaar geleden eigenlijk niets mee tot ik mij realiseerde dat mijn hart ligt bij het bakken van taarten, cupcakes en andere zoete gerechten. Tijdens mijn reizen door Australië en Amerika kocht ik een paar kookboeken en was meteen verkocht.” Inmiddels heeft zij ervaring met recepten als cupcakes, rocky road, brownies en whoopie pies en bakt zij af en toe op bestelling.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten