Zin om iets te organiseren in Buurthuis Ravelijn of de Tol?

ideeHeeft u een idee of plan voor  de buurt? Zin om iets te organiseren in Buurthuis Ravelijn of de Tol? Portes stelt haar buurthuizen gratis beschikbaar voor buurtbewoners die iets voor de buurt willen organiseren.

Daarom zijn wij op zoek naar buurtbewoners die het leuk vinden om iets op te zetten voor de buurt. Een kookcursus, een bingo of een creatieve inloopochtend. Een dansgroep, een lunch, een expositie, een workshop of iets heel anders. Je krijgt begeleiding bij het vormgeven van je eigen idee en bij het opzetten van je activiteit. Uiteindelijk ben je, eventueel samen met andere buurtbewoners, zelf verantwoordelijk voor je eigen activiteit in Buurthuis Ravelijn of de Tol. Je krijgt tevens ondersteuning als je ervoor kiest om je activiteit ergens anders in de buurt op te zetten.  Heb je dus een leuk idee, maar weet je niet goed waar je moet beginnen? Aarzel niet, maar doe er wat mee.

Laat van je horen!
Neem contact op met de Talentmakelaar van Hoograven en Buurthuizen de Ravelijn (Hooft Graaflandstraat 2a) en de Tol (Jan van Arkelstraat 55): Lize Haarman, bereikbaar op maandag tot en met donderdag op 030-2667764 en 06-81621240. Mailen kan ook: l.haarman@portes.nl  (Zie ook: hier)

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten