Nieuwe Aanwas: Wellness & Healthclub Newstyle

wellness03Hoograven heeft er een nieuwe sportschool bij: Wellness & Healthclub Newstyle.

De sportschool is gevestigd op de Hoogravenseweg 28, waar voorheen sportschool John Drost zat. De komende tijd wordt het pand helemaal in de stijl van de Wellness & Healthclub aangepast. Het krijgt een heel frisse uitstraling; veel wit en nieuwe vloeren. Vestigingsmanager Duco van der Kooij (25 jaar): ‘De apparatuur gaan wij de komende tijd ook allemaal vervangen. Onze sportschool kenmerkt zich door betaalbaar sporten in een luxe club met een goede hygiëne. Het is een sportschool met visie.’

Dit artikel verscheen in wijkkrant Aanzet, oktober 2010PDF

Hoograven

Op de vraag waarom een clublocatie in Hoograven zegt Duco: ‘Wij willen een grotere spreiding voor sportmogelijkheden in Utrecht. Dit is de vierde locatie die wij openen. De andere drie vestigingen zijn in Maarssen/Lage Weide, aan de Croeselaan en in Lombok. Wij willen in Hoograven een ontspannen, gezellige soos zijn voor jong en oud waarbij wij begeleiding en persoonlijke aandacht erg belangrijk vinden.’

Gevarieerd aanbod

Bij Wellness & Healthclub Newstyle kan je fitnessen, groepslessen volgen, in de sauna en onder de zonnebank. De groepslessen zijn heel divers. Er is ondermeer Bodyjam, Steps, Zumba, Pilates en spinning. Duco: ‘Voor fitness hebben wij de nieuwste apparatuur, het programma voor de groepslessen is heel uitgebreid en je kan in al onze vestigingen lessen volgen.’ Geïnteresseerd in Wellness & Healthclub Newstyle? Kijk op www.betaalbaarsporten.nl.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten