Zeven aanhoudingen en sluiting horecapand in de Ruijgenhoeklaan wegens te veel hasj (18/11)

RuijgenhoeklaanBij een horecagelegenheid aan de Ruijgenhoeklaan in Hoograven heeft de politie maandagavond 18 oktober een inval gedaan samen met de afdeling bijzondere wetten van de gemeente. Aanleiding vormden informatie en klachten van omwonenden dat er in drugs zou worden gehandeld. 

Omstreeks 20.30 uur viel de politie het pand binnen. Daar waren circa 25 personen aanwezig. Allen werden gefouilleerd. In totaal zeven personen zijn aangehouden, allen afkomstig uit Utrecht. Zes van hen hadden een gebruikershoeveelheid wiet bij zich. Eén persoon had 7,8 gram hasj op zak.
Verder werden tien personenauto’s van de gasten doorzocht met behulp van drugshonden van het Korps Landelijke Politiediensten (KLPD). In een van de auto’s lag een plak hasj van 83 gram. De drugs zijn in beslag genomen.  De gemeente heeft de zaak voor tenminste één week gesloten. Onderzocht wordt of er sluiting voor langere tijd volgt. Ook wordt bekeken of de vergunning wordt ingetrokken.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten