Geslaagd en top tussen buitjes & opklaringen met regenbogen: voetbaltoernooi van jarige roeiclub Orca voor Hoogravense kids, studenten en twee Jong FC Utrecht-spelers

 VoetbalStichtingMove_imageOp woensdag 20 oktober organiseerde Studentenroeivereniging Orca een groots voetbaltoernooi in en voor de wijk Hoograven. Ruim 100 kinderen uit Hoograven en zo’n 30 studenten van Orca ontmoetten elkaar en gingen samen sporten op het velden van V.V. Hoograven.
Tijdens het voetbaltoernooi voetbalden er twee profvoetballers  van Jong FC Utrecht mee met de kinderen. Het Voetbaltoernooi XL Hoograven vond plaats  van 11.00-15.00 uur op de voetbalvelden van VV Hoograven (Liesbospark; Verlengde Hoogravenseweg 37) .

Hoewel de redactie van deze website niet aanwezig was bij het toernooi hoorden we toch dat het helemaal geslaagd en top was tussen de regenbuitjes en opklaringen met regenbogen door…
Orca viert haar verjaardagsfeest (8e lustrum) niet alleen, maar ook met en in de buurt. Voor Orca is het organiseren van dit voetbaltoernooi alweer het vijfde sociale project met Stichting Move. De vorige vier projecten waren succesvol en hebben de wijk en studentenroeivereniging Orca nader tot elkaar gebracht.

Orca viert haar verjaardagsfeest (8e lustrum) niet alleen, maar ook met en in de buurt. Voor Orca is het organiseren van dit voetbaltoernooi alweer het vijfde sociale project met Stichting Move. De vorige vier projecten waren succesvol en hebben de wijk en studentenroeivereniging Orca nader tot elkaar gebracht. Orca vindt het belangrijk jonge kinderen te stimuleren om te bewegen. Het organiseren van projecten als deze is iets waar de studenten veel energie uithalen. Het toernooi werd georganiseerd in samenwerking met woningcorporatie Mitros, welzijnsorganisatie Portes, Gemeente Utrecht, de GG&GD Utrecht, HKC, VV Hoograven. Meneer Albert Heijn (van ’t Goylaan) trakteerde op  een gratis lunch.

Meer verjaardagsactiviteiten van Orca
Naast een voetbaltoernooi voor kinderen in de wijk Hoograven, organiseert de A.U.S.R Orca een symposium, roeiwedstrijden op de Bosbaan in Amsterdam en vele activiteiten voor studenten uit roeiend Nederland.  Orca heeft al vele grote namen in de roeiwereld voortgebracht. Met twee nationale kampioenen (Claudia Belderbos en Rutger Bruil) en Boatrace-winnaar Sjoerd Hamburger is Orca één van de meest succesvolle studentenroeivereniging van het land.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten