Korte stroomstoring in hoogspanningslijn

StoringnummerLiep u hedenochtend 18/10 omstreeks 7.45u ook in het donker naar uw meterkast, net als duizenden anderen, omdat u dacht dat er een stop gesprongen was? Het betrof echter een algehele storing in delen van Nieuwegein en Utrecht omdat er een probleem was in een hoogspanningslijn/kabel van het netwerk. Over de oorzaak hiervan tastte netbeheerder Stedin rond 11.00 uur nog steeds in het duister…
Wel een ‘mooie’ gelegenheid om bij deze het nationale storingsnummer even onder de aandacht te brengen

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten