Start bouwrijp maken terrein Hart van Hoograven Zuid

 

Nu de sloop van de gebouwen aan ‘t Goylaan en de Hooft Graaflandstraat klaar is, wordt gestart met het bouwrijp maken van het terrein (t.o.v. het Winkelcentrum Hart van Hoograven) ten bate van de nieuwbouw voor Hart van Hoograven-Zuid

Met een wijkbericht informeert het Wijkbureau Zuid van de gemeente directe omwonenden van het terrein en bedrijven in de buurt over de werkzaamheden. De komende tijd worden op het bouwterrein de oude inrichting verwijderd, kabels en leidingen omgelegd en nieuwe riolering aangelegd. Het informatiekrantje wordt verspreid in: 1e deel Hooft Graaflandstraat, 1e deel Duurstedelaan, het blok ‘t Goylaan – Julianaweg – Baron van Heemstrastraat, 1e deel Constant Erzeijstraat, bij de winkels en appartementen t.o.v. het bouwterrein, en bij de kerk, de moskee, scholen en bedrijven aan de Duurstedelaan en Wijnesteinlaan.

Hieronder (-klik op vergrootglaasjes-) de tekst van deze informatie-flyer:

Bouwrijp1

Bouwrijp2

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten