Komt er een theehuis bij op Nieuw Rotsoord?

NRTerrasBankjeOp het Smaragdplein werd op 4 oktober winkelend en terrasjes zittend publiek aangesproken om een enquête in te vullen. Het bleken studenten van een Internationale Hogeschool voor Hosptality Management in Amsterdam te zijn, waarvan er een zelf in Hoograven woont. Hun enquête is onderdeel van een onderzoek naar de behoefte van buurtbewoners aan een theehuis op het terrein van Dierenweide Nieuw Rotsoord.

De wens om een theehuis te starten leeft al een tijdje bij beheerders en bestuur van Nieuw Rotsoord. De enquêterende studenten op het Smaragdplein wisten zelfs al dat “het er Theedrinkenzeker zal komen”. Via het onderzoek wil men o.a. peilen wat voor soort publiek er precies komt op de Dierenweide; of men horeca mist in de wijk en of het nieuw op te richten theehuis al dan niet uitsluitend biologische, vegetarische en/of goedkope producten zou moeten verkopen.

(Overigens kon men altijd al thee, koffie, frisdrank, ijs, koek, chips etc. consumeren op Nieuw Rotsoord; het nieuwe theehuis zal een uitbreiding van de horeca op het terrein worden. Inmiddels zijn er ook een aantal succesvolle dineravonden georganiseerd en wordt het op 29 oktober en 26 november weer smullen op Nieuw Rotsoord; zie, onder blokje ‘aankondiging: hier)

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten