Oud Wulvenlaan 1960 & Oud Wulvenlaan 2010

Oud-Wulvenlaan1960 OudWulvenlaanSchaatsen2010

Het woningbouwgebied Hart van Hoograven (althans het deel ten noorden van de ’t Goylaan) is bijna voltooid. (Alleen in het gebied tussen Constant Erzeijstraat, Heemstedelaan, Roelof Drosthof en Wulvenhorstplantsoen moet nog het een en ander afgemaakt worden.)

Aan de Oud Wulvenlaan (t..o.v. de Schonauwensingel) is eerder dit jaar een fraaie groensstrook/park* aangelegd. De huizen hier waren al eerder klaar. Zodat er nu ruim een halve eeuw verschil is in ouderdom van de bebouwing aan weerszijden van de singel aldaar.  Op de foto’s hierboven ziet u beeldrijm met 50 jaar er tussen: twee keer ijspret, met de blik op het noorden gericht. Links ziet u de vroegere portiekflats aan de Oud Wulvenlaan (in 1960) met op achtergrond nog geen Nieuw Plettenburgh, maar wel zijn de huizen van de Oranje Nassaulaan te zien. Op de foto rechts  (2010) is de markante ronde toren van Nieuw Plettenburgh uiteraad wel te zien.
(*In de papieren Wijkkrant Aanzet, die medio oktober wordt verspreid,  willen nog een paar foto’s van de groensstrook aan de Oude Wulvenlaan plaatsen)

Schonauwensingel Marcuskerk OudWulvenlaanSchonauwensingelSchaatsenPleun2010

OudWulvenlaanSchaatsen2010_2 OudWulvenlaanGroenstrook

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten