Home-Start-feest voor gezinnen en vrijwilligers in Speeltuin De Kameleon (18 september)

HomeStartFeestSpeeltoestel18sepHome-Start is een vrijwilligersproject dat gezinnen met jonge kinderen ondersteunt. (Zie ook hier.) Op 30 september vond er  ter gelegenheid van dit jubileum in de Musketon een mini-symposium plaats voor de professionals in de stad

PannenkoekenEerder, op zaterdag 18 september is er een feest geweest voor gezinnen en vrijwilligers van Home-Start in speeltuin de Kameleon. Alle ingrediënten voor een geslaagde dag waren aanwezig: taart, clowns, pannenkoeken, schmink, cadeautjes en niet in de laatste plaats de zon. Met een kunstenaar is gezamenlijk een mozaïekkunstwerk gemaakt. Iedereen heeft daaraan zijn steentje bijgedragen, zoals past bij de filosofie van Home-Start.HomeStartLogo

HomeStartFeestSpelendeKinderen

HomeStartClownFeest18sepHomeStartFeestClown2_18sep

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten