Winkelcentrum Hart van Hoograven was jarig (25/9) en vierde feest

25sepTaekwondoIMG_8030klWinkelcentrum Hart van Hoograven vierde zijn 1e verjaardag met muziek (van o.a. Tuur), zang, dans, turndemonstratie, taekwondo (zie ook hier), braderietje, lekkere hapjes uit een Hoogravens kookboek,  regen, zonneschijn, windvlagen, een stadsdichter met een gedicht over Balkenende, mensen die genoten van de gezelligheid, mensen die zonder blikken of blozen alleen de supermarkt in doken, een wijkagent die een toespraak hield, een burgemeester die hetzelfde deed en een Keurmerk presenteerde (en daarna door racede naar Rokade in Zuilen, waar hij hetzelfde ging doen), én met wijkfotograaf Ted van Arnhem, die deze foto maakte.
(Later méér hierover)


Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten