Tot en met 30 september stemmen op uw favoriete project (Rabobank Utrecht Dichtbijfonds)

Rabo Dichtbijfonds:

RaboDichtbijfondLogoRabobank Utrecht verdeelt een deel van haar winst, € 100.000, onder initiatieven in ons werkgebied (Utrecht, Nieuwegein, Leidsche Rijn, Vleuten, De Meern en Harmelen) die de sociale leefomgeving verbeteren.

Stemmen

Tot en met 30 september kunt u op één video per regio stemmen. In elk werkgebied (Utrecht, Nieuwegein en Leidsche Rijn) komen vervolgens zeven projecten in aanmerking voor een bijdrage uit het Dichtbijfonds. Dit zijn zes projecten met het hoogste aantal ScoutingHoogravenLogointernetstemmen en één keuzeproject van de jury. De jury, bestaande uit Ledenraadsleden van Rabobank Utrecht, kiest hieruit de vijf projecten die doorgaan naar de finale. Aan de twee projecten die niet doorgaan naar de finale wordt een bedrag van   € 1.500 euro toegekend. Tijdens de ledenraadsvergaderingen in het najaar verdelen de leden door middel van stemmen het prijzengeld. De hoofdprijs bedraagt 10.000 euro per regio!

Meer informatie vindt u op http://www.dichtbijfonds.nl

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten