PlezierPortiers presenteren: PortiekPoetsParade (op Burendag 25 september)

PPPortiekParadeSpeelgarage01Wat kunnen ze goed allitereren en wat hebben ze er een mooie poster bij gemaakt (of laten maken)!.
Laura Springer, begeleidster van de succesvolle PlezierPortiers in de Huize de Geerlaan, laat namens deze kinderen-met-gele-petjesclub weten: “Graag wil ik u uitnodigen voor onze PortiekPoetsParade in Huize de Geerlaan op 25 september..

 

Het is de bedoeling dat de PlezierPortiers samen met buurtbewoners aan de slag gaan om de boel schoner te maken. Gewapend met sponsjes (die de PlezierPortiers bij wijze van uitnodiging uit gaan delen), bezems, vuilniszakken etc trekken we de flats in en het plein op. Aansluitend is er een kleine poetsparty voor de deelnemers, waarbij er nog genoten kan worden van een hapje en een drankje. (NB op de poster staat  dat de dag tot 18 uur duurt dit moet echter 17 uur zijn..)

(Niet toevalllig, want Burendag, is er op 25 september nog méér feest, vlak in de buurt: op de Heemstedelaan en (vanwege de verjaardag van Winkelcentrum Hart van Hoograven) op de ’t Goylaan.) 

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten