25 sept. Verjaardag Hart van Hoograven-feest & Burendag-feest

aleid_wolfsen IngmarHeytze

Op zaterdag 25 sept. wordt door de ondernemersvereniging Hart van Hoograven met het winkelpubliek en buurtbewoners het 1-jarig bestaan van het winkelcentrum aan de ’t Goylaan grootscheeps gevierd. (Tegelijkertijd vindt om de hoek in de Heemstedelaan nog een  buurtfeest plaats in het kader van, nationale, Burendag)

In het Winkelcentrum HvH wordt de dag om 10.00 officieel door Burgemeester Wolfsen geopend, waarna stadsdichter Ingmar Heytze het eerste optreden voor zijn rekening zal nemen.Daarna (tot een uur of vier) kunnen bezoekers van het winkelcentrum onder andere genieten van diverse muziek- (Aafke Romeijn & Tuur & Bjorn van Rozen) en dansoptredens  (o.a. Urban Dance Center en Union Salsa) die op het  podium worden opgevoerd. De dagpresentatie is in handen van Jascha van Roij. Daarnaast is er een braderie met producten van de ondernemers uit het winkelcentrum en uit de wijk Hoograven. Ook worden er een aantal oude ambachten gedemonstreerd. Ballonnen worden uitgedeeld en kinderen geschminkt. Bezoekers kunnen onder het genot van een ter plaatse bereid hapje uit kookboek Smakelijk Hoograven met medebewoners uit de wijk in contact komen. Kortom, er is genoeg te beleven.

OudeAmbachtenOudeDansjessmaakhoograven

Tuur AafkeRomeijnlikt Robin Stevens: UrbanDanceCenter BjornVan Rozen

Winkelcentrum Hart van Hoograven (Goylaan)

 

 

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten