25 sept. Burenfeest & Verjaardag Hart van Hoograven-feest

burendaglogo2010HeemstedelaanXXBurendag is een jaarlijks terugkerend feest (gesponsored door het Oranjefonds en Douwe Egberts) dat men viert, u raadde het al: met buren en de buurt.
Een aantal enthousiaste bewoners van Plettenburgh en van Hart van Hoograven hebben zich ingezet om dit jaar Burendag in Hoograven te organiseren. Locatie Burendag: In de hal van de flat-ingang Heemstedelaan, Hart van Hoograven. Onder het motto: ‘Oudere ‘oude’ bewoners ontmoeten jongere ‘nieuwe’ bewoners van Hoograven’,bent u van harte uitgenodigd om deel te nemen aan het Burenfeest.
 Voorafgaand aan het Burenfeest opent  Burgemeester Wolfsen om 10.00 uur een gelijktijdig feest in dezelfde buurt: het 1-jarig bestaansfeest van winkelcentrum Hart van Hoograven Locatie ’t Goylaan.

Leuk programma om elkaar te leren kennen:

10.15 tot 12.00 uur:      Gratis koffie met wat lekkers & optreden ‘Plettenburghkoor’
                                         & ‘Speeddaten’: kom in enkele minuten veel te weten over uw buren
12.00 uur:                     Open huis (bezoek een woning in Hart van Hoograven)
12.30 uur:                     Open huis (bezoek een woning in Plettenburgh)

HeemstedelaanBurendag_met_HKH_Maxima* Bent u minder goed ter been dan kunt u van het volgende aanbod gebruik maken. Om 09.40 uur zijn een aantal bewoners van Hart van Hoograven in Plettenburgh bij de hoofdingang aanwezig (Oud Wulvenlaan 6) om u op te halen voor het programma van Burendag. U hoeft zich hiervoor niet vooraf aan te melden. Voor meer informatie: Tamara Leguit (Portes) 030-288 6060 Wilt u graag helpen op deze dag?  Aanmelden: reneegubbels@hotmail.com


Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten