Laatste dag 2e hands kinder- en tienerkledingbeurs in Ravelijn (24 sept. 9.00-11.00 uur)

Mieke Scheffer, coördinator Beurzen Ravelijn, meldde ons het volgende: “De kledingbeurs en speelgoedbeurs vinden ook na het vertrek van Tjitske de Jong en Nicolien Vink als coördinatoren en na een verzelfstandiging van de organisatie weer gewoon plaats dit najaar”.
De beurzen bestaan al dertig jaar en kan steunen op omstreeks 60 vrijwilligers.

kledingbeurs 200

KledingbeursDames

 

 

 

 

 

 

Verkoop 2e hands kinder- en tienerkledingbeurs (vrij entree): 
vrijdag 24 september, 9.00 – 11.00 uur
 

Op 22, 23 en 24 september 2010 organiseren vrijwilligers in Buurthuis Ravelijn (Hoograven)  weer een grote 2e hands kinder- en tienerkledingbeurs. Het is een beurs voor winterkleding mt. 50 – 176 en tienermaten, jassen, schoenen, babyuitzetten, positiekleding en babymeubilair zoals kinderstoelen, maxi-cosi`s, bedjes, boxen, badspullen e.d. Alle kleding wordt op maat gesorteerd aangeboden. Er is voor elk wat wils!

 

04_NicolienVinkBurgemeesterZoektNiew2eHandsReprJasjeUit

Het aanbod is ieder jaar weer enorm. Wij laten geen kinderen toe op onze beurs, ook niet in wandelwagen of buggy. Op vrijdagochtend kan uw kind eventueel terecht in de speelhoek.Wilt u geen tas mee naar binnen nemen, u krijgt uw spullen mee in een zak van ons.
Uitgebreide spelregels voor deelname aan de kledingbeurs kunt u vanaf begin september afhalen op Buurthuis Ravelijn, Hooft Graaflandstraat 2a, of mail naar BeurzenHoograven@gmail.com.
Gratis parkeren. Stadsbus lijn 6 richting Hoograven stopt voor de deur. Halte Kastelenplantsoen.
Graag tot ziens!”

 

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten