Creatieve workshops voor groepjes & groepen onder De Witte Arend aan de Westerkade 2

Westerkade 2WesterkadeDeWitteArendHet valt niet zo op, maar ook aan de Westerkade zijn een paar werfkelders. Je kunt er alleen niet langs lopen, zoals op de Oude- en de Nieuwegracht.  Je moet er naar toe varen of zwemmen. Of gewoon via de trap in het huis zelf natuurlijk, zoals in het pand Westerkade 2, bekend van de uit hout gesneden witte arend aan de gevel. 

Misschien komt u hier ooit als onderdeel van een groepje (vanaf 6 personen) of groep (tot 40 mensen) terecht, als u gezamelijk wat hebt te vieren. Twee bedrijven die zich daar op toeleggen, Functio’n Art en Art’tiKzijn sinds kort bij elkaar gekropen aan de Westerkade 2. U kunt bij hen terecht voor kinderfeestjes (o.a. piratenparty), tiener-fun (o.a. tas decoreren) tot vrijgezellenfeestjes (o.a. ‘pimp your bra’) of bedrijfsfeestjes.

Functio’n Art geeft al 8 jaar creatieve workshops aan de Westerkade . Vanaf deze week huist ook Art’tiK op de historische locatie. Men kan er, na een rondvaartje, aanleggen met een bootje voor een vriendinnendag, babyshower,  familie-uitje,  jaarclubuitje, een teamuitstapje of  noem maar op.
In de sfeervolle werfkelder en in de (winkel)bovenruimte organiseren Functio’n Art en Art’tiK 7 dagen per week creatieve workshops. Het assortiment workshops varieert van sieraden maken, mozaïeken en servies of dienblad beschilderen tot de nieuwste workshoptrends zoals het maken van een originele etagère met vintage servies uit grootmoederstijd, het versieren van tassen, vogelhuisjes, tunieken, fotoalbum of ringband. Enzovoorts.

Kijk op de respectievelijke websites voor meer info: www.functionart.nl (tel: 06-50675711; Angelique Dirkse) & www.arttik.nl (tel: 06-14220743;  Kitty de Heer)

ArttikLogo

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten