AFGELAST: Kookworkshop en Atelier Briljante Ideeën (16 september .)

briljant_icon

Freerk Veldkamp, Coördinator Briljante Ideeën Hoograven  moest op 14/9 “helaas mededelen dat de workshop en atelier van donderdag 16 september niet door gaan.” En: “Hopelijk komt er nog een ander moment om de Ontmoet Hoograven mobiele keuken actief uit te proberen. Voor wat betreft de invulling van de briljante ideeën in de openbare ruimte zal er zeker nog een andere keer wat georganiseerd worden.”
(Wellicht is tzt dan het volgende alsnog van toepassing -red.:)

 

Tongbrekende naam en ook niet gemakkelijk om in één keer goed over te tikken…; we hebben het over het sympathieke concept voor buurtinitiatieven voor wijkbewoners: ‘Briljante Ideeën uit en voor Hoograven‘ (begeleid door een reeks van professionals.) Wat kwam van de grond? Wat was en is succesvol? Wat was en bleef luchtfietserij?
Wordt alweer vervolgd. Bijvoorbeeld op 16 september is er weer een netwerkbijeenkomst met hapje (uit de mobiele keuken) en drankje op het plein voor en in  Buurthuis Ravelijn (Hooft Graaflandstraat 2a.)

Special guest is Zanne Schors, landschapsarchitect bij de gemeentelijke Dienst StadsOntwikkeling; DSO  Zij zal  korte ‘ontwerpateliers’ begeleiden om ideeën voor de openbare ruimte vorm te geven.

Geef je op voor de Kookworkshop en Atelier Briljante Ideeën voor Hoograven (op 16 september a.s. dus) bij coödinator Freerk Veldkamp (030-2721202; (f.veldkamp@wonenenmilieu.nl)
BriljanteIdee_enNieuwsbriefSeptBriljanteIdee_enNieuwsbriefSept2

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten