Happening Hoograven (11/9) was weer toppie!

Happening HoogravenTwitpic HappeningHoogravenZangeres HappeningHoogravenTwitpic2

 

 

 

HoogravensBelangBestuur

De Happening Hoograven was zaterdag (11/9) weer helemaal geweldig. De ijverige organisatie (foto r.) had weer prima werk geleverd (hulde!) en prachtig warm weer bij het KNMI besteld.

 


TjoklatBlikjeWe moesten er helemaal van bijkomen, van die heerlijke Happening Hoograven op die zonnige zwoele zaterdag 11 september 2010 in Tolsteeg/Hoograven. ’s Ochtends naar het Tolsteegplantsoen en·het Smaragdplein, voor een keur van kramen met allerhande 2e hands spulletjes, of met koffie en informatie (van clubs en instanties zoals SP, D66, VVD, tot Aveant, buurtverenigingen, Wijkbureau Zuid en Portes.) En wederom was daar weer die ene kraam met Indische mensen die spotgoedkoop boeken, platen, enz. verkochten voor een goed doel in Indonesië. Bolletjes wol, stripboeken, nostalgische Tjoklat-blikjes, achterhaalde ooit moderne apparatuur, dvd’s, enz waren elders op de kop te tikken. Qua aanbod deden de aloude clichés ‘van alles en nog wat’ en ’teveel om op te noemen’ weer helemaal opgeld en er is nu weer wat ruimte op zolder en in schuurtjes..
En er was een bungyjump-toestand voor kids. Er waren springkussens. Er was een rijke schakering aan optredende artiesten, met het Betere Nederlandse Lied als trending genre. Lenige meisjes van Turngroep Longa en van Showdansgroep My Motion oogstten bewondering voor hun soepele kunstjes. Iedereen was vrolijk en wat was het toch gemoedelijkgezelli op deze zeldzame zonnige zaterdag! Echte Indian Summer na al die herfstachtige regendagen. En dan was er ook nog eens feest aan de overkant van de Briljantlaan...
(Heeft u zelf leuke foto’s gemaakt? En/of iets leuks meegemaakt op de Happening? Mail svp naar redactieaanzet@yahoo.com )

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten