Gezellig gymnastieken & yoga in de Barkel

YogaOudMeer bewegen voor ouderen
In dienstencentrum de Barkel, Jan van Arkelstraat 59, zijn zowel op dinsdag- als op woensdagochtend bewegingsgroepen voor 55+.
Bewegen is voor iedereen belangrijk, maar zeker als u wat ouder wordt. In de bewegingsles van een uur doet u oefeningen, spelvormen en bewegen op muziek. Het tempo wordt aangepast aan de groep. De lessen beginnen in week 36. Een les kost € 1, 40. U mag eerst een gratis proefles nemen. Voor meer informatie over tijden etc. kunt u bellen met Tamara Leguit, 030-288 60 60.
Yoga
De lessen yoga  zijn op donderdag in dienstencentrum de Barkel. Er is nog plaats in de eerste groep van 09.30 tot 10.30 uur. U doet ontspanningsoefeningen, maar ook oefeningen om uw spieren sterker te maken. Door aandacht te hebben voor uw ademhaling, wordt u meer ontspannen en door de oefeningen soepeler. U kunt gratis deelnemen aan een proefles. Daarna kost een les €2,45.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten