Bureaustoel oppimp-performance door Heineken-hipmaker Bas Kosters in de Toonkamer (13/9)

BasKostersOntwerperSetuStoelenHermanMillerDe Toonkamer (Rotsoord 3) meldt: “Tijdens de opening van de Najaarsshow ‘The Art of Design‘ in de Toonkamer op 13 september zal één van de meest vooraanstaande Nederlandse kunstenaars, Bas Kosters, van 13:00 tot 15:00 de Setu (bureaustoel) van Herman Miller met zijn kunstzinnige ideeën verfraaien. De Setu zelf is ontworpen door Studio 7.5  en vormt samen met stukken uit het Lifework Portfolio van Herman Miller, zoals de Airia desk, de ideale thuiswerkplek. Duurzaam, multifunctioneel en een streling voor het oog. Kende u Bas Kosters nog niet? Bas Kosters maakt Heineken hip ‐ Bas Kosters fashion op 140‐jarige bestaan van Bijenkorf ‐ Bugaboo by Bas. Voorliefde voor Vintage en Recycling liggen Herman Miller en Bas Kosters aan het hart”

ToonkamerMillerKosters1ToonkamerMillerKosters2ToonkamerPastoeArtOfDesignMyMilllerTwitpic

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten