Aanbevolen door Wijkwethouder Lintmeijer: Happening Hoograven

SDLintmeijerOpentWatertoren happeningveromodaNRDrukFestijnVandaag (11/9) is het zover (en dan hebben we het niet over een speech in New York): een weekend vol feestelijke sociaal culturele evenementen in Utrecht. Vandaag op diverse lokaties in de stad (en in heel Nederland) Open Monumentendag en morgen (12/9) ook op  diverse lokaties in de stad het Uitfeest.
Maar op 11/9 zijn er (dus) aan weerszijden van de Briljantlaan feesten: vanaf 13.00 uur rond Rotsoord en vanaf 10.00 uur tussen Smaragdplein en Tolsteegplantsoen de Happening Hoograven.

Wijkwethouder Frits Lintmeijer verheugt zich op de Happening en wil deze dan ook van harte aanbevelen, schreef hij in zijn column in Wijknieuws Zuid, die deze week in de wijk verspreid is. (Zijn tekst is letterlijk overgenomen, maar één passage is naar voren gehaald:)

Wijkwethouder Frits Lintmeijer:

Mooi vooruitzicht!
De vakantie voorbij en daarmee ook de wittebroodsweken van een nieuw College. De komende weken zijn we met de begroting bezig en dan is het alle hens aan dek. Juist in die tijd is het belangrijk om te weten wat er leeft en speelt in onze eigen wijk. Om elkaar tegen te komen en van gedachten te wisselen en elkaar te spreken. Wat dat betreft kan ik de komende wijkdagen in Hoograven en Lunetten van harte aanbevelen.  Op allebei de wijkdagen staat het wijkbureau ook met een kraam. Samen met de Wijkraad (Zuid)w illen we bij onze kraam gesprekken houden over de wijk. Wat vindt u belangrijk, waar loopt u tegen aan en welke ideeën heeft u voor de wijk? Ik nodig u van harte uit ook even bij onze kraam langs te lopen. Zelf kom ik zeker langs
Ik verheug me nu al op Happening Hoograven op 11 september. Veel kramen, tweedehands spullen, optredens van artiesten en demonstraties van allerlei verenigingen die Hoograven rijk is. Voor mij een uitgelezen gelegenheid om na de fietstochten en het wijkspreekuur op één dag heel veel mensen te zien…

Een week later is de beurt aan Lunetten. Anders van opzet en sfeer,maar zeker zo gezellig, vooral ook dankzij de inspirerende organisatie door het Bewoners Overleg Lunetten en de winkeliersvereniging.

Wijkspreekuur

U bent van harte welkom op het spreekuur van wijkwethouder Frits Lintmeijer. U hoeft geen afspraak te maken, maar als u wilt kunt u zich
aanmelden via Wijkbureau Zuid, telefoon 286 00 00. Het spreekuur is steeds van 18.30 – 19.30 uur, om en om in Wijkbureau Zuid, ‘t Goylaan 125 (ingang aan de achterzijde) of in De Musketon, Hondsrug 19.
Maandag 20 september De Musketon
Maandag 4 oktober Wijkbureau Zuid
Maandag 1 november De Musketon

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten