Er kan gestemd worden…. op scoutingschip of op tafelboom

TafelboomJPCoengroepBoot

 

 

 

 

 

Dat Rabobank Utrecht Dichtbijfonds maakt wat teweeg! (zie ook: hier) (“Rabobank Utrecht stelt opnieuw via het Rabo Dichtbijfonds een deel van haar winst, € 100.000, beschikbaar om te verdelen onder 21 verenigingen en stichtingen in haar werkgebied die een extra steuntje in de rug kunnen gebruiken. En of u nu lid bent of niet, Rabobankklant of klant van een andere bank, u kunt een project aandragen die naar uw idee in aanmerking moet komen voor een bedrag uit het Dichtbijfonds. Bezoekers van deze website kunnen tot en met 30 september stemmen op hun favoriete initiatieven. Er kan op één video per regio worden gestemd”.)

Wijkkrant Aanzet(net.nl) doet uiteraard niet aan stemadviezen. (U kunt heel goed zelf grasduinen op bovengenoemde rabo-website om uw eigen club/project uit te kiezen om op te stemmen. (Niet stemmen mag trouwens ook..)
Maar ach wat, hieronder plaatsen we dan toch twee stemopwekkingen die we onlangs ontvingen; van Stichting Tafelboom (gebruikt hout van gerooide bomen om duurzame tafels van te maken; filmpje) en van de Jan Pieterszoon Coengroep Zeeverkenners  (ivm de inkorting -zie hieronder- van hun schip de Nieuwhoorn:  filmpje)

STEM OP TAFELBOOM voor 1 oktober
Lieve vrienden en bekenden,
Ik wil graag even jullie aandacht vestigen op het project TAFELBOOM. Dit is een project van een stel goede vrienden van mij, die tafels maken van bomen met een verhaal! Zie het filmpje onder de benedenvermeldde link en lees meer op hun website www.tafelboom.nl
Want hier is een oproep van hen, om te stemmen op het project TAFELBOOM:

Stem op TAFELBOOM door te klikken op deze link!

Het is heel belangrijk dat er zoveel mogelijk mensen stemmen op het filmpje van Tafelboom op de website van het Rabobank Dichtbij Fonds. We maken daardoor kans op een bedrag van € 10.000.– Dat geld kan Tafelboom dan weer gebruiken voor mooie projecten in de stad!
STEM VOOR 1 OKTOBER
STUUR DOOR!  STUUR DOOR!  STUUR DOOR! DANK U, DANK U!
Hartelijke groet van EGBERT, JURRIAN EN RUTH

STEMMEN GEVRAAGD !!!

De vereniging Jan Pieterszoon Coengroep Zeeverkenners heeft een mooi wachtschip, de NieuwHoorn.
Voor een groot deel van hun activiteiten zijn zij afhankelijk van dit schip; zoals zeilen op de Lek en kampen.
Maar door de nieuwe binnenschepenwet is de groep genoodzaakt om de NieuwHoorn in te korten (het schip is een meter te lang….).
Nu kan de vereniging via het Rabo Dichtbijfonds een groot gedeelte van het bedrag “winnen”.
Hiervoor hebben we een filmpje gemaakt en daar kan op gestemd worden via; www.dichtbijfonds.nl kies daarna: deelnemers Utrecht;  Inkorten NieuwHoorn voor gebruik waterscouting.
Help ons met om voldoende stemmen in te zamelen, zodat we onze jeugdleden nog veel plezier op en om het water kunnen bezorgen!!!!
Alvast bedankt, ook namens de jeugdleden.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten