Vrouw (56) van fiets getrokken, bedreigd en beroofd in de Detmoldstraat

DetmoldstraatGoogleZaterdagavond 4 september rond 21.55 uur is een 56-jarige vrouw uit Utrecht op de Detmoldstraat van haar fiets getrokken en onder bedreiging van een wapen van haar tas beroofd. De vrouw had even daarvoor op het Smaragdplein geld gepind. Na de beroving zijn de jongens (ongeveer 15-17 jaar met een licht getint uiterlijk) op één fiets weggevlucht in de richting van de Rijnhuizenlaan. De vrouw liep door de val onder meer schaafwonden op en een gekneusde voet.
De politie is op zoek naar de daders van deze beroving en vraagt getuigen die meer kunnen vertellen over het incident of de identiteit van de daders contact op te nemen met de politie via 0900-8844 (lokaal tarief).

(Helaas blijkt vaker dat het ’s avonds en ’s nachts tamelijk uitgestorven Smaragdplein niet ongevaarlijk is voor eenzame pinners. Zie bijvoorbeld hier Voorzichtigheid is dus geboden. -red.)

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten