Taekwondo, circus, capoeira, Bollywood, enz. op het Tolsteegplantsoen (zon. 5 sept, vanaf 13.00 uur)

SportExpCaipoeraPracticeHet ‘Indian Summer’-weer werkte geweldig mee op de zonovergoten zondagdagmiddag 5 september tijdens de Sport Experience Utrecht, het ‘sportiefste feest van de stad’. (Zie de foto’s van Ted van Arnhem hier). Maar nu is het voorbij. (Dit jaar is er nog een Sport Experience in Leidsche Rijn, op 19 september, maar dat ligt dus niet naast de deur)

Klimmuurklimmen, krachtsport, kickboksen,korfballen, capoeira; je kon met al deze sporten kennismaken en doen, op zondag 5 september op het Tolsteegplantsoen! Tevens nog veel meer sportieve activiteiten met andere beginletters: honkbal, voetbal (panna), circussport, dans, beeball, atletiek, dans, taekwondo, rugby en springkussenspringen.
SportExpLogoBehalve lekker meedoen had je ook nog kans op leuke prijzen, als je vijf stempels verzamelde op een kaart (als beloningen voor deelname aan een workshop). Deelnemende sportaanbieders waren o.a.: De Halter (krachtsport), VV Hoograven, Domstad Dodgers, U-Track, Circus Diedom, My Motion Dance team, Taekwondo Rosalia, Capoeira Brasil, In Na Do Kwan en KISPORT

 

 TolsteegplantsoenBolfotoWout_MatersSportExpUtrechtSpandoek
SportExperience Utrecht
is een serie gratis sportieve evenementen die zijn opgezet om Utrechters van alle leeftijden en van verschillende culturen via sport met elkaar in contact te brengen. Op een laagdrempelige manier maken kinderen, jongeren en ook hun ouders kennis met de meest uiteenlopende sporten. De Sport Experience Utrecht, onder auspiciën van de gemeente  en Portes, bestaat sinds september 2007 en heeft omstreeks 30 evenementen achter de rug.

Programa Podium                                 Programma Workshops
14.10 Taekwondo                                 13,30 1e ronde:
14.30 Capoeira                                    14.10 2e ronde:
15.00 My Motion                                  14.50 3e ronde:
15.35 Bollywood                                  15.30 4e ronde:
16.40 Prijsuitreiking                             16.10 5e ronde:

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten