Clubs en stichtingen in wijk & stad dingen naar uw stem voor nominaties voor welkome geldprijzen

ZuidbusInUrkOndanks brand in het nieuwe hoofdkwartier (Croeselaan) en sponsoring van de Giro d’ Italia in Utrecht maakt de Rabobank genoeg winst om daarvan, via het Rabo Dichtbijfonds, in 2010 weer een deeltje (€ 100.000) te verdelen onder 21 verenigingen en stichtingen in haar werkgebied (onderverdeeld in: Utrecht, Leidsche Rijn en Nieuwegein) die een extra steuntje in de rug kunnen gebruiken. In 2009 heeft zo de Vogelopvang (Rotsoord 24a) € 3500 in de wacht gesleept.
‘Iedereen’, Rabobankklant of niet, kon tot en met 31 augustus 2010 zijn project aandragen (door een korteRaboDichtbijfondLogo video te uploaden) dat in aanmerking zou moeten komen voor een bedrag uit het fonds. En dat deden enige tientallen clubs in Utrecht, ook uit onze contreien..
Nu is de fase bezig van stemmen trachten te trekken voor nominaties, waaruit een jury 21 (7 in Utrecht) prijswinnaars gaat kiezen. Bezoekers van website  Rabo Dichtbijfonds kunnen tot en met 30 september stemmen op hun favoriete initiatieven. Ondertussen vliegen de mailverzoeken om op een bepaalde kandidaat te stemmen je om de oren…

ZuidbusNieuwebusOok uit Hoograven e.o, hebben een aantal stichtingen en verenigingen videos ingezonden, waaronder wéér die dekselse Vogelopvang. Verder doen o.a. mee: Stichting Move (voortgekomen uit de Hoogravense Roeiclub Orca), Scouting Hoograven (wil een nieuwe keuken), Wilhelmina Zeeverkeners (willen in 2011 roeimarathon dwars door de stad organiseren), Stichting Zuidbus (heeft een nieuwe bus nodig voor vervoer van- en tripjes voor minder mobiele ouderen) en Stichting Taekrosa (bevordert sociaal gedrag onder jongeren dmv taekwondolessen, in o.a. Buurthuis De Tol.)  Wellicht ontdekt u nog meer buurtgerelateerde clubs op de site Rabo Dichtbijfonds, waar u dus ook kunt stemmen op uw favoriete club of instantie uit de stad Utrecht. (Desgewenst kunt u daarnaast nog op een kandidaatprijswinnaar uit Nieuwegein en Leidsche Rijn stemmen)TaekwondoOvervloeier

 

 

 

 

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten