Dutch Design Double in Utrecht en Amsterdam

DDDCoverBrochureDDDRietveldOp de eerste dag van de metreologische herfst (1 september) gaat (voor de derde keer) de Dutch Design Double (DDD) van start en die duurt tot en met 31 oktober. Onder de DDD-paraplu ontvouwen zich in zowel Utrecht als Amsterdam een keur van exposities, projecten, symposia en evenementen om de internationaal niet ongunstig bekendstaande Nederlandse ontwerpkunst in het zonnetje te zetten. Maar ‘Dutch Design’ bekt natuurlijk veel lekkerder en dan begrijpen ook meteen de geinteresseerde Japanners, Amerikanen, Italianen waar het over gaat. Bovendien is de voertaal van de DDD sowieso Engels en is de o.a. bij de Volkskrant meegeleverde DDD-programmabrochure, die ook her & der te vinden is in culturele centra en caf├ęs (en hier –Download here the complete program– te downloaden is) eveneens in het Engels.
DDDProgramma1

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten