Happening Hoograven (11 sept.) komt er weer aan (4) met o.a. Astrid van Helden

Astrid van HeldenAstrid van Helden zingt in IndiaAstrid van Helden PortretHet wijkspektakel Happening Hoograven komt er weer aan (zaterdag 11 september)! Met vrijmarkt, braderie, info-stands, vele artiesten* en nog veel méér.
Optreden zal ook de Utrechtse diva *Astrid van Helden, die internationaal bekend is. Met welke liederen en begeleiding is de vraag, want ze is bijzonder veelzijdig. Niet alleen qua stembereik van vier octaven, maar ook wat betreft het repertoire dat ze beheerst. Een lyrische recensent van het Utrechts Nieuwsblad greep ooit naar de kleurdoos om Astrid van Heldens zangtalent te omschrijven: “Zo’n prachtige houten kist met wel tachtig kleurpotloden. Verglijdend van het allerwarmste rood naar het allerkoudste blauw. Daar doet de stem van Astrid van Helden aan denken. Er is geen muzikaal genre te bedenken of ze heeft er precies de juiste klankkleur voor in huis.’ 

De Leeuwarder Courant was niet minder lovend over Astrid: “Of het nu gaat om Queens Bohemian Rhapsody, Puccini-aria of een musical-kraker, bij van Helden was geen nee te koop, alleen kwaliteit. Alsof het niets was zong ze twee uur achtereen” . Van Helden zingt klassiek, jazz, pop, musical én klassieke spirituele zang uit Zuid-India (alwaar ze ook wel H.H.Swami Kalikamba genoemd wordt.). Astrid geeft ook workshops zingen, yoga en mediteren; zie haar website.

(En er gaat nog  vééél meer gebeuren op 11 september. Wordt vervolgd)
Zie ook:
Happening Hoograven komt er weer aan (1)

Happening Hoograven (11 sept.) komt er weer aan (2)

Happening Hoograven (11 sept.) komt er weer aan (3)

Happening Hoograven (11 sept.) komt er weer aan (4)
Happening Hoograven komt er weer aan (5)
Happening Hoograven komt er weer aan (6)
Happening Hoograven komt er weer aan (7)
Buurthuizen ook ‘aanwezig op’ Happening Hoograven (8)
Wijkbureau & Wijkraad ontbreken evenmin op Happening Hoograven (9)


Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten