Locatie Onyxweg wordt bouwrijp gemaakt voor appartementencomplex

{vsig}2010/Onyx2010{/vsig}Tussen de Onyxweg en Diamantweg worden vanaf augustus al enige tijd grondwerkzaamheden verricht (o.a. voor de waterleiding) ten bate van de bouw van het appartementencomplex Vaartsche Compagnie (“Dat is wonen in de roos”) dat al geruime tijd met borden stond aangekondigd. “Ze hebben daarmee ook een deel van het trottoir ingepikt”, zei een kniesoor.

“Wij verwachten dat de BAM medio september de werkzaamheden voor het bouwrijp maken gereed zal hebben, waarna aannemer Lithos met de bouwactiviteiten kan gaan starten”, aldus projectontwikkelaar Kompaan.
Kompaan kondigt tevens aan dat er eind oktober een persmoment zal worden georganiseerd waarbij de (vergrote) afbeeldingen van het  kunstproject ‘Nieuwe Buren‘ (2009), van de (V)SO-school Het Rotsoord (ism het UCK ), alsnog -want uitgesteld- aan de hekken van de bouwlocatie worden gepresenteerd.

Op de foto’s van Ted van Arnhem (met uitzondering van de laatste zwart-witte, met daarop de verdwenen school) ziet u het bouwrijp maken van het bouwterrein in augustus 2010. De eerste foto dateert uit 2009, toen er dus nog betonnen palen in het (toen) overwoekerde terrein stonden.

 

 

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten