Bazar, spellen & springkussen bij of in de Rehobotherk (Tolsteegplantsoen)

rommelmarktBazarRehoboth
ZomerfeestRehoboth

 

 

 

 

 

 

 

 

Deze zomer worden er een aantal activiteiten georganiseerd op het grasveld (Tolsteegplantsoen) naast de de Rehobothkerk (Briljantlaan  6).  Bij slecht weer gaat men naar binnen. Dit is gericht op buurtbewoners en bedoeld om een gezellige dag te bieden aan mensen in de wijk die op dat moment niet op vakantie zijn.
Rehobothkerk

Het laatste Rehoboth-evenement is op zaterdag 28 augustus:  
Zaterdag 28 augustus:
Bazar van 10.00-16.00 uur. Voor kinderen worden ook leuke activiteiten georganiseerd o.a.met een springkussen, een stormbaan en andere spellen. Vrije inloop. (Hapjes en drankjes zijn op deze dag niet gratis, maar wel betaalbaar)

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten