Sociaal vrijwilligerswerk mét vergoeding

Benadermedewerkers gezochtOudere beweegtWellicht leuk sociaal vrijwilligerserk (benaderen van oudere wijkbewoners) mét een aardige bijverdienste. (Zie ook hier)

Benadermedewerkers gezocht !

 Voor een bewegingsstimuleringsproject voor senioren in de wijk Hoograven  zijn wij op zoek naar mensen die ons willen helpen bij de huis-aan-huis benadering.

 Het beweeg- en gezondheidsproject wordt landelijk uitgevoerd onder de naam GROSSO. Het project richt zich op het verbeteren van de leef- en gezondheids-situatie van ouderen en is ontwikkeld door de Rijksuniversiteit Groningen en het Nederlands Instituut voor Sport en Bewegen.

 Dit project is bedoeld voor mensen die op dit moment te weinig bewegen, graag meer sociale contacten willen en energieker in het leven willen staan. Tijdens het huisbezoek beantwoord je vragen van de ouderen over het project. Daarnaast bespreek je of de oudere interesse heeft voor deelname en geschikt is voor deelname aan het project. Op het moment dat je aan de deur langs komt, hebben de ouderen al een brief ontvangen met informatie over het project. Voorafgaand aan de benadering krijg je een training en zul je alle benodigde informatie ontvangen.

Voor wanneer?
– Week 37 van dinsdag 14  t/m vrijdag 17 september 2010

 Wie zoeken we?
– Vrijwilligers  / Studenten die ons willen helpen als benaderaar . 

(het liefst 2 dagen beschikbaar)

 Tijden?
– tussen 11.00 – 19.00  uur

Vergoeding?
– € 7,00 per uur (voor de uren dat je bij de deuren langs gaat)

Benadertraining?

– woensdag 8 september  2010 van 13.30 – 15.30 uur

 

 

 

 

Ben je beschikbaar en wil je graag helpen, of meer informatie? Bel of mail dan met Jan Bloemkolk of Tamara Leguit

 

j.bloemkolk@portes.nl t.leguit@portes.nl

 

Dienstencentrum de Barkel

Jan van Arkelstraat 59

3523 VE  Utrecht

030 – 288 60 60

 

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten